ISADORE - nadčasová cyklistická móda ze Slovenska

Více než deset let zakladatelé značky ISADORE žili ve znamení rychlosti, výkonů, discipíny a vítězství. Třetinu jejich života byli profesionálními cyklisty na nejvyšší úrovni, přičemž absolvovali všechny Grand Tours i monumenty, které cyklistika nabízí.

"Každý konec v životě však přináší i prostor na to, aby začalo něco nového. Občas je třeba věci změnit a vrátit se zpět ke kořenům" jak tvrdí zakladatelé Martin a Peter Velitsovi. A tak vznikla značka ISADORE, do které byly vloženy všechny poznatky a zkušenosti z pro-pelotonu k vytváření výjimečných produktů.

isadore blog 1

Značka, která nebude určena na nahánění wattů, vrchařskou soutěž a výsledky v cíli, ale na to, aby pomohla další roli: Užívat si jízdu a vytvářet nádherné vzpomínky!

Primárním cílem ISADORE je najít ty nejudržitelnější možné způsoby, jakými vést výrobu. Značka ISADORE se přidala k hnutí za udržitelnost a v této oblasti také svádí spolu s dalšími značkami poměrně úspěšný boj.

Vidět to lze ve většině produktů vyrobených z obnovitelných materiálů, jako je merino vlna nebo organická bavlna. Od roku 2020 jsou jednotlivé kousky baleny v rozložitelném obalu.

isadore blog 3

Značka, zakládající si na lokální produkci od nuly. Většina produktů se vyrábí v bývalém oděvním gigantovi ve střední Evropě a to v Půchovské Makytě.

Od výběru těch správných výrobních partnerů, přes ruční práci, až po balení s osobním přístupem. V každém detailu najdete práci lidí, kteří se snaží přinést co nejlepší cyklistický produkt. To je ISADORE.

isadore blog 2

"A my už se těšíme, až si jednotlivé kousky naplno užijete". Nabídku naleznete ZDE.