Představujeme značky - Maloja

Maloja je horská oblast někde na pomezí Itálie a Švýcarska. Tam kde se klikatí nekonečný Maloja Pass, kde stranou od davového lyžařského šílenství stále ještě můžete prožít den v opravdovém sepjetí s přírodou. Tam se zrodila inspirace pro tuto značku, která je ve světě technického oblékání doslova zjevením! Přitom ale původ produktů je německý, respektive bavorský. Právě tam MALOJA sídlí a vzniká tak většina produktů...

maloja BLOG 1 (1)

Pro značku Maloja je důležitý vztah k přírodě a životu ní, prožití času s přáteli a vedení života svou vlastní cestou. 

Hlavním znakem produktů MALOJA jsou originální a neotřelé designy, které zaujmou na první pohled. Ale přitom si MALOJA zakládá i na špičkových materiálech a zpracování, takže se jedná vždy o velmi technické a vysoce funkční produkty.

MALOJA ale není jen cyklistika, jejich kolekce je velmi široká a zahrnuje i produkty pro volný čas či cestování, nebo například specifickou horolezeckou kolekci apod.

V nabídce Bajkavárny najdete především produkty, které mají propojení na cyklistiku nebo běžecké lyžování, což jsou hlavní kategorie, kterým se věnujeme. 

U nás najdete cyklistické dresy MALOJA, kalhoty na kolo MALOJA či spoustu funkčních doplňků.

V cyklistické kolekci můžete najít jak dresy či kalhoty na kolo "klasického" střihu na tělo, tak volné kalhoty a dresy na celodenní vyjížďky nebo "volné" ježdění krajinou. Na cyklistickou kolekci pro pány mrkněte ZDE a pro dámy ZDE.

I zimní sporty můžete provozovat v produktech této kultovní značky.

V našem sortimentu máme některé produkty určené na běžecké lyžování, ale i výlety do přírody, kdy potřebujete zůstat v suchu a teple, protože venku panuje zimní nečas. Na zimní oblečení MALOJA mrkněte ZDE V této kategorii nabízíme několik kousků funkčního prádla MALOJA, ale i kalhoty či bundy na běžky MALOJA a velmi oblíbené čelenky a čepice MALOJA.

Samostatnou kategorií jsou ponožky MALOJA, které jsou u našich zákazníků velmi oblíbené. Ponožky MALOJA jsou rovněž velmi oblíbeným dárkem nejen pro cyklisty....

  

Plně funkční, perfektně střižené a přitom naprosto osobité  - přesně tak lze charakterizovat produkty této německé značky. A slovem osobitost lze nepochybně charakterizovat i jejich uživatele!

Důkazem perfektní funkčnosti je i fakt, že značku Maloja obléká i americká biatlonová reprezentace, nebo třeba německá reprezentace skialpinistů! Maloja produkty vozí Pushbikers silniční a MTB tým. 

Návrh bez názvu (1)