Představujeme značky - DotOut

DOTOUT je poměrně nová značka ve světě cyklistického oblékání a helem. Dala si za úkol oslovit mladší generaci a "dostat ji ven" od počítače a nikdy nekončící práce. Tomu odpovídá i název značky DotOut, který by se dal přeložit jako: "a TEČKA! jde se VEN!" I motto značky DotOut, které zní "back in two hours" (zpátky za dvě hodiny) koresponduje s myšlenkou nedostatku času, kdy si člověk v dnešní době musí "ukrást" aspoň dvě hodinky, kdy se věnuje své vášni…

dotout blog 1

DotOut prezentuje cyklistiku nejen jako sport, ale zejména jako životní styl a prostředek k zábavě. Cílí na lidi, kteří vědí jak sladit pracovní a osobní prostor se sportováním. Nebo je tu pro ty, kteří vyžadují propracované a technické kousky do cyklo šatníku v určitém stylu.

Spousta technických vychytávek jako jsou nepromokavé kapsy, reflexní panely a doplňky, ventilační panely, špičkové materiály od merino vlny až po ultralehké tkaniny do těch největších veder. To je DotOut.

DotOut není jen o cyklo módě, prezentuje také řadu cyklistických helem pro silniční, MTB i městskou cyklistiku. Helmy splňují všechny požadavky na maximální bezpečnost jako je Spin technologie nebo silikonová výztuha skořepiny pro její přidanou tuhost.

dotout blog 2

Dalším projektem ve výrobě helem je projekt Kabrio, který využívá výměnných krytů cyklo přilby v několika barvách pro lepší aerodynamiku a snadnou proměnu designu.

Na své si přijdou vyznavači všech druhů cyklistiky i volnočasových aktivit ve všech ročních dobách. V naší nabídce naleznete výběr toho nejzajímavějšího, co spojuje styl, funkčnost a kvalitu. Tak a tečka...jde se ven!

dotout blog 3

Výběr kousků z letošní cyklistické kolekce ZDE.