Pomoc s výběrem dárku pro cyklistu

Výběr vhodného dárku může být někdy problém, zažil to asi každý. Je mnoho faktorů, které hrají roli a které darující musí řešit. Odkud vůbec začít, jaké má koníčky, co ho/ji potěší? A nemá už danou věc doma? Trefím velikost, barvu, styl? Snad to nepřijde vniveč, nebo dokonce nebude trapné…. Samozřejmě, pokud znáte obdarovaného dobře, je to člen rodiny či kamarád, může to být jednodušší, ale dobrá inspirace se hodí vždy :-)

U nás v Bajkavárně potěšíte hlavně milovníky cyklistiky! A kategorii dárky pro cyklisty se věnujeme dlouhodobě. Pokusíme se nyní nahodit pár tipů pro snazší orientaci:

Naše doména je obecně oblečení na kolo a vybavení pro cyklistu. Můžete jako dárek vyzkoušet třeba dres na kolo, či cyklistické kalhoty, nebo bundu apod. To je dárek, který cyklistu potěší nepochybně! :-) Ale zde je obecně problém s výběrem velikostí, navíc každá značka má specifický střih. Italské značky dělané na tělo drobných italských závodníků, naopak švédský Craft pro statné seveřany. Trochu napovědět by mohly velikostní tabulky, popřípadě nás s důvěrou kontaktujte, rádi pomůžeme.
A co s tou špatnou velikostí? Řešit se to dá výměnou, tu standardně poskytujeme 14 dnů od doručení a kolem Vánoc tuto lhůtu výrazně prodlužujeme.

darky_dresy

 

V kategorii oblečení jsou pak zajímavé doplňky, které se dají pro dárky využít možná lépe. Vezmeme-li to odspodu, tak určitě mezi dárky nesmí chybět ponožky! U nás v nabídce najdete především ty specificky cyklistické, nebo s cyklistickým motivem. Jediným zásadním rozdílem je míra zateplení, jestli se jedná o ponožku spíš pro podzimní a zimní ježdění, nebo naopak tenkou letní. Důležitým (neřku-li nejdůležitějším) faktorem pak je design, ale to už je na vás :-)

darky_ponozky

 

Zajímavým tipem je pak třeba čepička pod helmu, ať už letní s kšiltem, která se vrací do módy a tvoří mimo jiné image každého cyklisty, tak třeba zimní pod helmu, která je naopak nezbytností pro vyjížďky v chladném počasí. Podobně nákrčník, praktický dárek, který využije každý nejen na kole.

 

V nabídce máme i poměrně širokou kolekci „civilního“ oblečení od cyklistických značek. Ideální dárek pro každého vášnivého cyklistu, který se rád „identifikuje“ i v běžném životě. Jedná se především o trička, mikiny a čepice, která nabízíme jak s logem největších světových cyklo značek, tak s neutrálním cyklodesignu.

 

Potěšit můžou i některé doplňky pro jízdu na kole nezbytné. Především kvalitní pumpička na kolo, multifunkční nářadí, nebo třeba světla na kolo, které ještě plní bezpečnostní aspekt. V nabídce máme především výrobky firmy Lezyne, což jsou velmi kvalitní německé produkty, které jsou ještě velmi zajímavě zpracované a vypadají skvěle.

darky_lezyne

 

Z drobností pak určitě neuděláte chybu hezkou láhví na kolo, či zámkem, stylovým lepením na duši, nebo třeba zvonečkem apod. V naší nabídce najdete i originální blatníčky a polepy na rám Rie:sel

 

Velmi zajímavou kategorií jsou hrnky a šálky v cyklistickém designu. Tomuto se věnujeme již mnoho let a hlavně kolem Vánoc je to populární zboží. Ať už jsou to legendární modré porcelánové hrnky, které ale již bohužel nejsou dostupné, tak nově keramika paní Krulové ze Znojma, která dělá originální hrníčky a šálky ve velmi zajímavých barevných kombinacích. 

darky_hrnky

 

Hitem poslední doby je pak desková stolní hra s cyklistickým motivem Pelotone. Hlavní téma hry je historie Tour de France, kdy mezi sebou závodí smyšlené postavy začátku minulého století, z nichž každá má svůj příběh. Kombinace cyklistiky s velkou dávkou nadsázky a skvělé grafické zpracování. Navíc zabaví malé i velké při dlouhých zimních večerech :-)

 

No a pokud nevíte „kudy kam“, máme samozřejmě v nabídce dárkové poukazy ve vámi zvolené hodnotě. Tím chybu neuděláte určitě a obdarovaný má půl roku na to si vybrat co je jemu srdci nejbližší. A my věříme, že se z desítky tisích produktů na našem eshopu vybere opravdu každý! :-)